Oletko huolissasi lapsesi tai nuoresi opiskelumotivaatiosta?

Koulunkäynnin intoa saattaa jarruttaa aika moni tekijä:

Motivaation uhkia

Monenlaista on kuitenkin tehtävissä. Tule kuulemaan, mistä oppimisen ja tekemisen iloa kannattaa etsiä! Tule hakemaan helpotusta ja huojennusta arkeesi vanhempana ja oppimaan, kuinka voit auttaa lastasi löytämään oppimisen ilon.

Oppimisen ilon salaisuudet on rento, reilun tunnin mittainen luento, jossa saat tietää mm.

  • miten oma ajattelusi vaikuttaa lapseen
  • millaiset tekijät vaikuttavat lapsesi motivaatioon
  • miten voit tukea lapsesi opiskelumotivaatiota käytännössä

Saat ymmärrystä motivaatioon vaikuttavista asioista, vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja käytännön vinkkejä lapsesi opiskelumotivaation tukemiseen.

Lauri JänttiLuennoitsijana on työpsykologian tohtori Lauri Jäntti, joka on tutkinut osaamisen kehittämistä yrityksissä ja oppilaitoksissa vuodesta 1992. Hän on valmentanut monenlaisia ihmisiä koululaisista yritysjohtajiin ja tekee vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa. Lauri on luennoinut lasten motivaation tukemisesta jo useita vuosia. Luennot ovat olleet erittäin pidettyjä ja hyödyllisiksi koettuja.

Palautteita aikaisemmista luennoista:

”Merkityksellinen sisältö, joka oli hyvin rakenneltu ja tiivistetty.
Kiitos inspiroivasta luennosta!”

”Selkeä, tutkimukseen perustuva asiantuntijaluento ja tähän liitetyt käytännön esimerkit. Mukava, leppoisa ja keskusteleva tunnelma. Hyvät kysymykset yleisölle, jotka laittoivat pohtimaan omaa tilannetta eri näkökulmista. Kiitos illasta!”

”Sain paljon ajatuksia sekä toimintatapoja omaan toimintaani oppilaitosmaailmassa nuorten kanssa kuin myös omien nuorten kanssa kotona.”

Syksyn 2018 viimeinen avoin luento:

14.11.2018 Helsinki Clear mind Oy:n kokoustila, Arkadiankatu 21 A 10
(ilmoittaudu viimeistään 31.10.2018)

Luento alkaa klo 18 ja päättyy n. klo 19.30. Hinta on 40 €/osallistuja ja se sisältää kahvin/teen sekä pienen suolaisen suupalan. Osallistujien on mahdollista ostaa tapahtumapaikalla kirja Murkkumotivaation avaimet erityishintaan 15 € (normaalisti 25 €) tai sarjakuvatarina Kumman ongelma erityishintaan 10 € (normaalisti 14 €).

Nopean ilmoittautujan etuna sarjakuvatarina Kumman ongelma kotiin postitettuna kaikille 15.10. mennessä ilmoittautuneille.

Puolitoista tuntia aikaasi tähän saattaa olla elämäsi kannattavin investointi!

Ilmoittautuminen

Jos haluat tietää lisää tai verkkokauppaan maksaminen tuottaa hankaluuksia, ota yhteyttä: Lauri Jäntti, lauri.jantti&educons.fi, p. 0400 423191