Motivaatiota ja oppimisen iloa lapsellesi!

Seuraava avoin luento:

30.1.2019 Clear mind Oy:n kokoustila, Arkadiankatu 21 A 10, Helsinki

Ilmoittautuminen

Koulujuttuihin innostaminen on välillä vaikeaa.

sitkeä kuunteleminen

Monenlaista on kuitenkin tehtävissä. Tule kuulemaan, mistä oppimisen ja tekemisen iloa kannattaa etsiä! Tule hakemaan helpotusta arkeesi vanhempana ja saamaan ideoita innostuksen sytyttämiseen.

Oppimisen ilon salaisuudet on rento, reilun tunnin mittainen luento, jossa saat tutkittua tietoa motivaatioon vaikuttavista tekijöistä sekä ideoita lapsesi koulunkäynnin tukemiseen.

Luento tiivistää olennaisen motivaation tukemisesta käytännönläheisellä tavalla:

  • saat ymmärrystä ajattelusi vaikutuksista lapseesi
  • saat tutkittua tietoa motivaatioon vaikuttavista tekijöistä
  • saat ideoita, mitä käytännössä voit tehdä oppimisen ilon löytämiseksi
  • saat kuulla asiaa havainnollistavia esimerkkejä ja tarinoita
  • saat uutta virtaa ja uskoa itseesi vanhempana

Seuraava avoin luento:

30.1.2019 Clear mind Oy:n kokoustila, Arkadiankatu 21 A 10, Helsinki

Luento alkaa klo 18 ja päättyy n. klo 19.30. Hinta on 40 €/osallistuja ja se sisältää tiivistelmän luennon kuvista sekä kahvin/teen ja pienen suolaisen suupalan.

Lauri JänttiLuennoitsijana on työpsykologian tohtori Lauri Jäntti, joka on tutkinut osaamisen kehittämistä yrityksissä ja oppilaitoksissa vuodesta 1992. Hän on valmentanut monenlaisia ihmisiä koululaisista yritysjohtajiin ja tekee vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa. Lauri on luennoinut lasten motivaation tukemisesta jo useita vuosia. Luennot ovat olleet erittäin pidettyjä ja hyödyllisiksi koettuja.

Palautteita aikaisemmista luennoista:

”Merkityksellinen sisältö, joka oli hyvin rakenneltu ja tiivistetty.
Kiitos inspiroivasta luennosta!”

”Selkeä, tutkimukseen perustuva asiantuntijaluento ja tähän liitetyt käytännön esimerkit. Mukava, leppoisa ja keskusteleva tunnelma. Hyvät kysymykset yleisölle, jotka laittoivat pohtimaan omaa tilannetta eri näkökulmista. Kiitos illasta!”

”Sain paljon ajatuksia sekä toimintatapoja omaan toimintaani oppilaitosmaailmassa nuorten kanssa kuin myös omien nuorten kanssa kotona.”

”Nämähän sopivat työelämään myös!”

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

Jos haluat tietää lisää tai verkkokauppaan maksaminen tuottaa hankaluuksia, ota yhteyttä: Lauri Jäntti, lauri.jantti&educons.fi, p. 0400 423191