Mitä jokaisessa organisaatiossa tulee ehdottomasti tietää motivaatiosta

Onko tekemisen halu välillä hukassa? Eikö porukka oikein osaa tarttua asioihin? Tuntuuko, että aina pitäisi olla jonkun neuvomassa ja kertomassa, kuinka tehdään? Puuttuuko uusia ideoita? Lässähtääkö vauhti alkuinnostuksen jälkeen? Olisiko työmotivaatiossa parantamista?

Motivaatiota vähentäviä tekijöitä on tutkittu paljon. Jos vaikka innostusta ja tekemisen iloa on aluksi näkyvissä, se voi helposti häipyä vaikkapa seuraavien tekijöiden vaikutuksesta:

Motivaation uhkia

Ulkoisen motivaation keinot harvemmin korvaavat vauhdin, joka tulee aidosta tekemisen ilosta.

Mitä motivaation murentajille voidaan tehdä? Mistä aito tekemisen ilo syntyy ja kuinka jokainen voisi sitä tukea koko porukassa? Minkälaiset perusmekanismit siinä vaikuttavat ja minkälaisin askelin voisi edetä parempaan suuntaan?

Tilaa meiltä rento peruspaketti motivaatiosta, vaikkapa henkilöstötapahtumaasi! Noin tunnin mittaisessa havahdutushetkessä lähestytään motivaatiota tarinoiden kautta ja takaamme, että jokaiselle kuulijalle alkaa syntyä ideoita innostukseen ja tekemisen iloon vaikuttamisesta.

Tarjoilemme ideoita ja ajattelemisen aihetta tarinoin ja esimerkein

    • oman ajattelun vaikutuksesta työkavereihin ja työyhteisöön
    • motivaatioon vaikuttavista tekijöistä
    • käytännön toimiin kaikkien motivaation parantamiseksi

Lauri JänttiLuennoitsijana on työpsykologian tohtori Lauri Jäntti, joka on tutkinut osaamisen kehittämistä yrityksissä ja oppilaitoksissa vuodesta 1992. Hän on valmentanut työyhteisöjä ja monenlaisia ihmisiä koululaisista yritysjohtajiin. Suomalaiset jäyhät perusinsinööritkin ovat tuttuja. Lauri on luennoinut motivaation tukemisesta jo useita vuosia. Luennot ovat olleet erittäin pidettyjä ja hyödyllisiksi koettuja.

Palautteita aikaisemmista luennoista:

”Merkityksellinen sisältö, joka oli hyvin rakenneltu ja tiivistetty.
Kiitos inspiroivasta luennosta!”

”Selkeä, tutkimukseen perustuva asiantuntijaluento ja tähän liitetyt käytännön esimerkit. Mukava, leppoisa ja keskusteleva tunnelma. Hyvät kysymykset yleisölle, jotka laittoivat pohtimaan omaa tilannetta eri näkökulmista. Kiitos illasta!”

Kysy lisää tästä